A Tribute To Taste
La Barbera d'Asti incontra il Merluzzo Norvegese
La Norvegia e l’Italia si incontrano a tavola ad Agliano Terme per la prima edizione del Barbera Fish Festival, evento che celebra l’insolito connubio tra la Barbera d’Asti e il Merluzzo norvegese. La manifestazione è organizzata da Barbera Agliano, associazione nata nel 2013 con lo scopo di valorizzare le eccellenze del territorio, e il Norwegian Seafood Council, Consiglio norvegese per i prodotti ittici. Nel Barbera Fish Restaurant allestito a fianco della Chiesa sconsacrata di San Michele e nei ristoranti del paese gli chef italiani e norvegesi prepareranno piatti a base di merluzzo in abbinamento con le barbere dei produttori aglianesi. Ospite d’eccezione lo chef norvegese Gunnar Hvarnes, Bocuse de Bronze 2011.
Norway and Italy come together in Agliano Terme for the first edition of Barbera Fish Festival, an event that celebrates the novel idea of pairing Barbera d'Asti wine with Norwegian Cod. The event is organised by Barbera Agliano, an association founded in 2013 with the aim of stimulating interest and business for the local area and the Norwegian Seafood Council. In our temporary ‘Barbera Fish Restaurant’ and also in the local village restaurants our Italian and Norwegian chefs will come together and prepare wonderful dishes of Norwegian Cod. At the same time we are also pleased to offer tastings of our excellent Barbera Wines supplied by winemakers who are members of our Barbera Agliano Association. We are also happy to Welcome our Special guest chef Gunnar Hvarnes, winner of Bocuse de Bronze 2011.
Via Amedeo Arullani, 4, 14041 Agliano AT, Italy
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